80-talsfest

Ska du ha 80-talsfest? Få teman gör sig så bra att ha en 80 tals maskerad. Kläderna kanske var heta då – men idag är det många som tar på sig dem med glimten i ögat. En bra 80 tals fest bör ha rätt prylar – ända in i minsta detalj. På den här sidan samlar vi allt du behöver för att få till en 80 tals fest som heter duga. Om du inte direkt hittar det du letar efter så kan vi rekommendera att du kollar in partykungens sortiment, de har det mesta.

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

80 tals fest

Servetter och bestick

Leopard-, zebra- och andra djurmönster var riktigt hett att ha på sina 80 tals kläder. Mönstren har blivit som en slags symbol för modet och kulturen under 80-talet. Att handla 80-talsservetter med dylikt mönster är att bjuda festdeltagarna på en riktigt snygg detalj. Som alla vet är det detaljerna som gör helheten.

Servetterna och besticken bör matcha varandra. Vi har tyvärr inga bestick med djurmönster, men däremot servetter i starka, galna färger – precis som modet under 80-talet var. Kläderna var som coolast om de syntes från en kilometers avstånd. Samma princip tar vi i beaktning med dessa servetter.

Discokula

Att ha en snygg discokula är ett måste för en 80-talsfest. Faktum är att det nästan är ett måste för vilken fest som helst, men en snygg spegelboll är ju minst sagt ikoniskt för årtiondet. Discokulorna som visas här är alla utvalda för att ge din fest en så god 80-talsstämning som möjligt. Kombinera gärna med en snygg discoflagga i rummet för att verkligen hitta stämningen.

Fixa rätt ljus

Att ha en snygg belysning är en stor del i att skapa rätt stämning till festen. Här på sidan visar vi var du kan köpa snygga lampor i starka färger. Här hittar du laserlampor, LED-belysning, UV-lampor, ropelights och strobbar. Att investera i belysningen är att investera i en riktigt bra fest i 80-talets namn!

Musiken en viktig del av en 80 tals fest

Musiken är givetvis en viktig del av en 80 tals fest. Det var just musiken som mycket av modet kom ifrån och som trender överlag skapades ur. Vi föreslår först och främst en bra vinylspelare och en gedigen samling av LP-skivor. Enklare är dock kanske att göra en 80-talsspellista på Spotify. Glöm inte att ha med alla klassiker – musiken är det som kan förvandla en tråkig fest till en riktig hejdundarkväll.

 

 

jonbar