80 tals peruk

En snygg 80-talsperuk är pricket över i:et på din outfit. Har man långt hår redan finns det mycket man kan göra – tupera, klippa och använda hårspray till exempel. Om man däremot inte har så långt hår kan man behöva lite hjälp på traven. Här hittar du våra 80 tals peruker.

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Hockeyfrilla

Hockeyfrilla var (tyvärr, kanske) inte ovanligt under 80-talet. Snarare var det väldigt populärt bland både yngre, och lite äldre, män. Det som kännetecknar hockeyfrillan är en kort lugg och kort hår på sidorna, samtidigt som håret i nacken är långt. Hockeyfrillan började bli populär redan under slutet av 70-talet, men det var under 80-talet som frisyren hade sin storhetstid. Redan på 90-talet skulle hockeyfrillan dock komma att bli ute igen. Om du, som vi, vill återinföra hockeyfrillan kan du skaffa den som peruk här.

Tuperat hår

Tuperat hår är nästan ett måste, om man inte har hockeyfrilla förstås. Såväl musiker och filmstjärnor, som ungdomar i största allmänhet, gick ofta runt med tuperat hår på 80-talet. Det här är ett säkert sätt för dig som vill få till den där 80-talslooken. Om du inte har långt hår, rekommenderar vi att köper en 80 tals peruk här med tuperat hår. På så vis kommer du förhoppningsvis att se ut som du har rest 30 år tillbaka i tiden.

Tips för dig som ska köpa en 80 tals peruk

 

  • Hitta rätt peruk. Tuperat hår? Hockeyfrilla? Välj först den peruk som du tror passar dig bäst. Tänk över vilken outfit du ska ha i övrigt så att de matchar varandra hyfsat.
  • Dansa lugnt. Var beredd på att du kan tappa peruk om du rockar loss lite för hårt.
  • Innan du sätter på dig peruken. Om du har kort hår är det enkelt att sätta på sig peruken på ett snyggt sätt. Det brukar räcka med att kamma det bakåt, helt enkelt. Ibland kan det behövas ett hårband eller något annat för att hålla det på plats.

 

 

 

jonbar