star wars maskerad

Hos oss kan du tyvärr inte se några star wars dräkter. Vi rekommenderar att du kollar in butikerna nedan istället. Star wars är kanske det ultimata festtemat, mycket på grund av alla klassiska och igenkännbara karaktärer . Star wars var utan tvekan 80-talets absolut största och ambitiösa filmer. Vi rekommenderar följande butiker ifall du är ute efter star wars maskeradkläder eller festtillbehör:

  • Partykungen, de har nästan allt när det kommer till fest, festtillbehör och maskerad. De har 83 st star wars dräkter i skrivande stund. Klicka här ifall du vill se alla dräkter hos partykungen. 


 

  • Coolstuff, deras sortiment när det kommer till fest är lite smalare MEN de har väldigt bra kvalitet och deras sortiment är enklare att navigera. I skrivande stund har dem 53 st maskeraddräkter med star wars tema. Klicka här ifall du vill se dräkter hos coolstuff. 


För dig som ska planera en star wars maskerad

Ifall du behöver diverse festtillbehör till din star wars maskerad så rekommenderar vi att du besöker partykungen, de har som sagt ett väldigt stort sortiment. Innan din fest kan det vara bra att se över vad för typ av festartiklar som faktiskt finns. Ett bra första steg till att förbättra din fest är att se över utbudet. Klicka här för att besöka partykungen. Lycka till!

 

Några klassiska karaktärer ur star wars:

Bobba Fett En av de coolaste karaktärerna i starwars. Den dräkten du ska välja ifall du vill göra ett mäktigt intryck. Om du hellre vill gå för en roligare look så kanske jabba the hutt eller yoda är att föredra.

Jabba the Hutt  En av de märkligare karaktärerna ur star wars. Om du väljer en jabba the hutt dräkt så kommer du garanterat att sticka ut på festen.

Yoda – Den mest talangfulle jedi mästaren. Yodamasken är enkel, billig och effektiv.

Darth Vader – Finns en liten risk är ju att någon annan också väljer detta då det är den karaktären folk kanske associerar starkast med star wars. Och andra sidan är det en ambitiös dräkt som många inte kommer lägga ner tid och pengar på.

Chewbacka – Innan du väljer chewbackadräkten så rekommenderas det att du lär dig att immitera chewbacka. Att låta som chewbacka är ett klassiskt partytrick men för dig som inte har tid eller ork så finns det masker som faktiskt kan göra chewbacka-ljudet.